Salată de Escarole cu măsline

Salată de Escarole cu măsline
Salata Escarole cu măsline ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 92 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, măsline calamatan, bucăți de mușcătură și escarole crocante și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este uimitor. Rețete similare includ Salată De Escarole Cu Cod De Sare, Hamsii Și Măsline, Păstrăv cu Escarole, portocale și măsline, și Tocană de fasole Navy și Escarole cu Fetan și măsline.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, amestecați 2 litri bucăți de mușcătură clătite și escarole crocante (12 oz) cu 1/4 cană măsline calamata fără sâmburi, 2 linguri ulei de măsline extravirgin, 1 lingură oțet balsamic și 1 cățel de usturoi, curățat și presat sau tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
Măsline KalamataMăsline Kalamata
EscarolaEscarola
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Revista