Salată de Escarole cu hrean și capere
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Salata de Escarole cu hrean și capere ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 79 de cenți pe porție. O porție conține 99 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, oțet de vin, Inimi escarole rupte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Saut Escarole Cu Stafide, Nuci De Pin Și Capere, Tartar de somon cu capere, Scallions și hrean, și Somon prăjit cu mărar, capere și hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați ceapa într-un castron mic cu apă cu gheațăcel puțin 30 de minute.
Bateti CR cca fra, ulei, suc de lămâie,și oțet într-un castron mare.
Adăugați escarole, capere și ceapă scursă; condimentați cu sare și piper și aruncați pentru a acoperi.
Salata de top cu hrean și sezoncu mai mult piper.
Faceți înainte: ceapa poate fi înmuiată cu 2 oreînainte.
Scurgeți chiar înainte de utilizare.