Salată de dovlecel cu mentă

Salată de dovlecel cu mentă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încercați Salata de dovlecel cu mentă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine, 9 g de grăsimi și un total de 101 de calorii. Această rețetă servește 6 și costă 49 de cenți per porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Această rețetă de la Taste of Home necesită piper cayenne, dovlecel, sare și ulei de măsline. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Cu un scor de lingură de 45%, acest fel de mâncare este solid. Încercați supa de dovlecel cu mentă rece, salata verde cu mentă și salata de fructe cu mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați uleiul, sucul de lămâie, menta, sarea și cayenne până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Adăugați dovlecel; arunca pentru a acoperi. Se da la frigider pana la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Cuvee Cava de 40 de ani de la Juve & Camps Reserva de la Familia cu un rating de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Juve & Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava
Juve & Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava
De culoare auriu pal, acest Cava are arome de piersici albe coapte, bagheta prajita cu note de citrice lamaie si caise. Gustul este bogat și larg, cu arome de măr verde, ceai verde iasomie și migdale prăjite. Acest cava brut nature este extrem de versatil, deoarece nu se adaugă doze, astfel încât aciditatea și bulele vă curăță palatul după fiecare mușcătură. Mâncăruri recomandate: creveți cu usturoi, biban de mare marinați cu miso, ton încrustat cu susan, pui tikka masala și jamon iberic.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Revista