Salată de dovleac de vară și Quinoa roșie cu nuci
Salata de dovleac de vară și Quinoa roșie cu nuci este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 273 calorii, 5g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână nuci, oțet de sherry, alte quinoa și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată De Dovleac De Vară Și Quinoa Roșie Cu Nuci, Busuioc violet și salată de dovlecei de vară la grătar cu nuci, și Salată de Quinoa cu dovlecei de vară și coacăze pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți quinoa și 4 căni de apă la fiertîntr-o cratiță medie. Se condimentează cu sare,se acoperă, se reduce focul la mediu-mic și se fierbe până când quinoa este fragedă, dar nu moale,12-15 minute.
Se scurge; întoarceți quinoa la fierbintecratiță. Acoperiți și lăsați să stea 15 minute.Descoperi; puf cu o furculiță și lăsați să se răcească.
Tăiați dovleceii în felii groase de 1/8", uneleîn lungime și unele în cruce.
Se transferăîntr-un castron mare, se condimentează cu 2 lingurițe de sare și se lasă să se acopere.
Lăsați să stea până se ofilesc ușor, aproximativ 15 minute. Clătiți sub apă receși se scurge bine. Se usucă cu prosoape de hârtie.
Bateți parmezanul ras, coaja, sucul șioțet într-un castron mediu. Treceți treptatulei. Condimentați pansamentul cu sare și piper.
Combinați dovleceii, quinoa, pătrunjelul,nucile și busuiocul într-un castron mare.
Se toarnă pansamentul;aruncați pentru a acoperi.
Se ornează cu parmezan ras.
Per porție: 350 calorii, 29 g grăsimi, 3 g fibre