Salată de câmp cu mandarine, sfeclă prăjită și Feta

Salata de câmp cu mandarine, sfeclă prăjită și Feta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 104 calorii. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați verdeață de salată gourmet, sare, suc de mandarină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Salată de câmp cu praz prăjit, ciuperci și Feta, Salată grecească cu sfeclă prăjită, măsline și Feta, și Salată caldă de somon și spanac cu sfeclă prăjită, avocado, fetan și măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Lăsați rădăcina și 1 inch de tulpină pe sfeclă; frecați cu o perie.
Așezați sfecla pe o foaie de copt tapetată cu folie; coaceți la 425 timp de 45 de minute sau până se înmoaie. Se răcește ușor. Cojiți sfecla; tăiați fiecare în 8 pene.
Combinați coaja, verdeața, secțiunile de mandarină și feta într-un castron mare.
Combinați sucul de mandarină, piperul, sucul de lămâie, uleiul, sarea și muștarul; se amestecă bine cu un tel.
Se toarnă peste amestecul de salată; aruncați pentru a combina.
Așezați amestecul de salată pe fiecare din cele 4 farfurii; deasupra cu sfeclă.