Salată De Curry De Pui
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și întregul curs principal 30? Salata de Curry de pui ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 434 calorii. Pentru $2.33 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de măsline extravirgin, ceapă, stafide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la Simply Recipes are 507 de fani. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Salată De Pui Curry, Salată De Pui Curry, și Salată De Curry De Pui sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Saut piept de pui cubat saut:
Încălziți uleiul de măsline la foc mediu/mediu-mare într-o tigaie saut cu fund gros.
Adăugați cuburi de piept de pui și gătiți, amestecând frecvent până când sunt fierte, aproximativ 5 minute.
Presărați puțină sare pe bucățile de pui în timp ce gătiți.
Verificați coacerea îndepărtând cea mai groasă bucată și tăind-o în jumătate. Dacă este încă roz la mijloc, continuați să gătiți. Încercați să nu gătiți prea mult puiul sau va fi uscat.
Scoateți bucățile de pui cu o lingură cu fante, puneți-le deoparte într-un castron.
Saut 9ceapa, curry, stafide:
Adăugați ceapa galbenă tocată și gătiți. După câteva minute, când ceapa începe să devină translucidă, adăugați 2 linguri pline de pudră galbenă de curry. Gatiti cateva minute mai mult, amestecand frecvent.
Dacă curry-ul se lipeste de fund sau amestecul se usucă, adăugați puțin mai mult ulei de măsline în tigaie. Pe măsură ce amestecați, răzuiți bucățile de curry blocate.
Adăugați stafidele scurse și gătiți, amestecând încă un minut. (Dacă adăugați maioneză opțională, îndepărtați curry-ul de pe foc și amestecați în maioneză.)
Adăugați amestecul de stafide și ceapă la pui și amestecați bine, acoperind bucățile de pui cu uleiul de măsline infuzat cu curry. Se dă la frigider până se răcește. În acest moment puteți face salata pe zi un cap de timp.
Se amestecă măr, ceapă verde, coriandru pentru a servi: când sunteți gata să serviți salata, amestecați mărul, ceapa verde și coriandru.
Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.