Salată De Curcan Waldorf
Salata de curcan Waldorf ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 320 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.48 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați măr, nuci, piept de curcan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și primar dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 73%. Salată Waldorf De Curcan, Salată Waldorf De Curcan, și Salată Waldorf De Curcan sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați iaurtul, mierea, ghimbirul și sarea. Într-un castron mare, combinați curcanul, mărul, strugurii, țelina și stafidele; adăugați amestecul de iaurt și aruncați pentru a acoperi.
Se servește pe salată; se presară cu nuci.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Ai putea încerca Sterling Heritage Collection Napa Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Sterling Heritage Collection Napa Chardonnay]()
Sterling Heritage Collection Napa Chardonnay
Echilibrat și complex, Chardonnay din Valea Napa pune fructe din mai multe podgorii din AVA, căsătorind maturitatea luxuriantă și îndrăzneață a Mid-valley cu bogăția și profunzimea Carneros. Fructe luminoase, de aur deschide nasul, rotunjite cu note de miere, caramel, condimente de copt și pâine prăjită. O intrare îndrăzneață de lămâi și mere coapte dezvoltă greutate și vâscozitate pe măsură ce evoluează prin gură. Contribuția butoiului lasă o impresie de migdale aproape dulci peste final.