Salată de creveți-pepene verde la grătar cu sos Balsamic de miere

Salata de creveți-pepene verde la grătar cu sos balsamic de miere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 8 și costă $1.88 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 333 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de creveți, ulei de măsline, cilantro și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Salată de busuioc de pepene verde cu sos Balsamic de miere, Salata de pepene verde feta cu sos de menta de miere – 2 puncte, și Salpicon de creveți la grătar cu sos de miere-var.
Instrucțiuni
Combinați uleiul de măsline și usturoiul într-un vas mare de mică adâncime.
Adăugați creveți în farfurie; aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și marinați în frigider până la 2 ore; îndepărtați creveții, aruncând marinada.
Presărați creveții cu sare și piper.
Grătar, acoperit cu capac, la foc mediu-mare (350 până la 40
2 minute pe fiecare parte.
Periați piersicile cu ulei vegetal. Grătar, acoperit cu capac, la foc mediu-mare (350 până la 40
până se rumenesc. Grill pepene verde, acoperit cu capac, doar până când se formează semne de grătar.
Tăiați coaja din pepene verde. Tăiați pepene verde și tăiați piersicile în pene; așezați într-un castron mare.
Adăugați fructe de pădure și cilantro; aruncați ușor.
Puneți amestecul de fructe pe farfurii de servire. Topiți fiecare porție cu 4 creveți și stropiți cu pansament balsamic cu miere.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveți în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben/auriu strălucitor, destul de luminos. Superb fum toasty nas, tipic pentru acest strugure pe calcar în Alsacia (nici un stejar nou în vinurile noastre, doar foarte mult timp de contact total drojdie). Unele arome reductive de lumină care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscată. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.