Salată De Creveți Din Sud-Vest
Salata de creveți din sud-vest este o pescatarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 41 calorii. Această rețetă servește 40. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă ați luat southwest Three Cheese recipe cheese breadcrumb mix, strâns salată verde, pansament clasic de fermă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Salată De Fasole Neagră Cu Creveți De Sud-Vest, Salată de Romaine la grătar și creveți de Sud-Vest, și Salată De Paste De Creveți Și Porumb Din Sud-Vest pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.
Acoperiți foaia de copt cu folie; pulverizați cu spray de gătit. Bateți oul într-un vas de mică adâncime; amestecul de brânză gol într-un vas separat de mică adâncime. Scufundați creveții, câte 1, în ou, apoi în amestec de brânză, întorcându-vă pentru a acoperi uniform creveții.
Așezați pe foaia de copt pregătită. Aruncați orice amestec de brânză neutilizat.
Coaceți 20 min. sau până când creveții sunt fragede și maronii aurii.
Se servește peste verdeață; se acoperă cu pansament.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.