Salată De Crab Marinată

Salata de Crab marinată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Pentru $ 3.25 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 140 calorii, 16g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Un amestec de piper, carne de crab din spate, tarhon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, care este solid. Încercați Picioare De Crab Marinate, Prăjituri De Crab Cu Sos De Chili Dulce Thailandez Și Castravete Marinate, și Salată De Smochine Marinată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron non-reactiv combinați uleiul, oțetul, usturoiul, sarea, piperul, pătrunjelul și tarhonul.
Adăugați crabul și puneți-l în frigider. Aruncați la fiecare oră timp de 4 ore.
Serviți pe un pat de verdeață mixtă și stoarceți o pană de lămâie chiar înainte de a mânca.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca la Crema Russian River Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.