Salată de Crab cu piersici și avocado

Salată de Crab cu piersici și avocado
Salata de Crab cu piersici și avocado ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 311 calorii, 18g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 4,54 USD pe porție. Cap la magazin și ridica coaja de lamaie, maioneza, la 6 piersici, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma maioneza, puteți urma acest fel principal cu Super! Brownies Cu Unt De Arahide Făcute Mai Ușoare ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Avocado Umplut Cu Crab, Avocado Umplute Cu Crab Creol, și Avocado Umplut Cu Salată De Ouă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Alegeți carnea de crab, îndepărtând orice bucăți de coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabmeatCrabmeat
2
Bateți împreună coaja de lămâie, următoarele 2 ingrediente și 1 lingură. suc de lămâie. Îndoiți ardeiul jalapeo, următoarele 2 ingrediente și carnea de crab, folosind o spatulă de cauciuc. Condimentează cu sare kosher și piper alb proaspăt măcinat după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Alb MăcinatPiper Alb Măcinat
Sare KosherSare Kosher
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
CrabmeatCrabmeat
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BatetiBateti
3
Se amestecă piersicile și restul de 4 linguri. suc de lămâie. Rezervați 3 căni amestec de piersici. Pulsați mierea și amestecul de piersici rămas într-un robot de bucătărie de 8 până la 10 ori sau până la omogenizare. Condimentați amestecul de piersici piure cu sare kosher și piper alb proaspăt măcinat după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Alb MăcinatPiper Alb Măcinat
Sare KosherSare Kosher
Suc De LămâieSuc De Lămâie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
4
Puneți 1/4 cană de amestec de piersici piure pe o farfurie răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
5
Așezați un tăietor rotund de 3 1/2 inch în centrul amestecului de piersici pe farfurie. (În schimb, se poate folosi o cutie de ton curată și goală, cu ambele capete îndepărtate.) Lingură o șesime de avocado cubulete si 1/2 cana rezervat amestec piersic tocat în tăietor, ambalare fiecare strat ferm și stropire cu sare cușer și piper alb proaspăt măcinat după gust. Se acoperă cu aproximativ 1/2 cană amestec de crab. Îndepărtați cu grijă tăietorul de pe placă. Repetați procedura cu amestecul de piersici rămas, avocado, amestecul de piersici tocat și amestecul de crab. Aranjați cantitatea dorită de rucola în jurul fiecărei salate stratificate; serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Alb MăcinatPiper Alb Măcinat
Sare KosherSare Kosher
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
RucolaRucola
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
CrabiCrabi
TonTon

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Crustacee în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista