Salată de Crab cu ghimbir și coajă de portocală uscată
Salata de Crab cu ghimbir și coajă de portocală uscată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 206 calorii, 21g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, sake, oțet de orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Piept cu ghimbir, coajă de portocală și roșii, Vase de ciocolata-portocala de Cr cca cu coaja de portocala confiata, și Salată de Crab cu sos Louis de roșii uscate la soare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul.
Adăugați albușurile de scallion și ghimbirul și gătiți la foc moderat până începe să se rumenească, aproximativ 3 minute.
Adăugați sake-ul, oțetul de orez, sosul de soia și zahărul și gătiți, amestecând pentru a dizolva zahărul, aproximativ 1 minut.
Adăugați carnea de crab și verde scallion și aruncați ușor pentru a acoperi. Se condimentează cu sare și piper.
Transferați salata într-un platou și presărați cu coaja de portocală granulată.
Se servește la temperatura camerei sau ușor răcit.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este la Crema Russian River Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.