Salată de Crab cu ghimbir și coajă de portocală uscată

Salată de Crab cu ghimbir și coajă de portocală uscată
Salata de Crab cu ghimbir și coajă de portocală uscată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 206 calorii, 21g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, sake, oțet de orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Piept cu ghimbir, coajă de portocală și roșii, Vase de ciocolata-portocala de Cr cca cu coaja de portocala confiata, și Salată de Crab cu sos Louis de roșii uscate la soare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați albușurile de scallion și ghimbirul și gătiți la foc moderat până începe să se rumenească, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
3
Adăugați sake-ul, oțetul de orez, sosul de soia și zahărul și gătiți, amestecând pentru a dizolva zahărul, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
4
Adăugați carnea de crab și verde scallion și aruncați ușor pentru a acoperi. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
CrabmeatCrabmeat
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
5
Transferați salata într-un platou și presărați cu coaja de portocală granulată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
6
Se servește la temperatura camerei sau ușor răcit.

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este la Crema Russian River Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista