Salată de Crab cu Avocado și Mango
Salata de Crab cu Avocado și Mango este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 613 calorii, 25g de proteine, și 52G de grăsime fiecare. Pentru $5.2 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați jumbo lump crabmeat, ulei de canolan, arpagic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată de Mango și Avocado de Crab, Salată de Crab, Mango și Avocado cu sos de citrice, și Popovers umplute cu salată tocată de Crab, Avocado și Mango.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, bateți energic ouăle; condimentează cu sare și piper. Se strecoară ouăle și se dă la frigider timp de 1 oră.
Într-un blender, combinați șalota, ghimbirul, sucul de lămâie și sosul de pește și piureul. Cu mașina pornită, adăugați 1/4 cană plus 2 linguri de ulei într-un jet subțire și amestecați până se emulsionează.
Transferați pansamentul într-un castron mediu.
Adăugați crabul, mango, avocado și arpagic în pansament și condimentați cu sare și piper. Îndoiți ușor până când salata este amestecată și îmbrăcată uniform. Dați la frigider salata.
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți restul de 1/2 cană de ulei până la sclipire. Folosind vârful degetelor, stropiți jumătate din ouăle bătute în uleiul fierbinte într-un model dantelat; puneți o parte din uleiul fierbinte peste ouă, astfel încât să pufăie și să sfârâie. Gatiti pana se intareste si devine auriu, aproximativ 1 minut. Transferați cu grijă ouăle de dantelă pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie. Repetați cu ouăle bătute rămase.
Pe o farfurie mică, împachetați o pătrime din salata de crab într-o matriță inelară de 4 inci; ridicați inelul. Repetați pentru restul de 3 porții. Drapați o parte din ouăle dantelate peste crab și garnisiți cu cresonul de piper.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Crustacee în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Hanna Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.