Salată De Conopidă Aruncată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de conopidă aruncată. Această rețetă servește 6 și costă 46 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 183 calorii. Dacă aveți la îndemână fulgi de piper, oțet de vin, ulei de măsline extravirgin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rețetă De Salată Aruncată Cu Conopidă, Salată Aruncată Cu Bacon-Conopidă, și Salată Aruncată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o cratiță mare cu apă clocotită sărată la fierbere la foc mare. Tăiați miezul din conopidă.
Tăiați suficient în flori de 1 până la 1 inch pentru a măsura 6 căni.
Gatiti conopida la fierbere medie pana se inmoaie frumos, dar nu se destrama, 3 pana la 4 minute.
Așezați într-un castron mare și, în timp ce este încă cald, aruncați ușor mai întâi cu oțet, apoi smântână, folosind o spatulă de cauciuc. Aruncați cu ulei de măsline. Condimentează cu sare și piper și fulgi de ardei roșu după gust.
Se servește cald sau la temperatura camerei presărat cu busuioc.
Variație: înlocuiți busuiocul cu mentă proaspătă sau uscată sau oregano.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;