Salată de ciuperci, mere și brânză de capră

Salată de ciuperci, mere și brânză de capră
Nevoie de un garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Salata de ciuperci, mere și brânză de capră ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 8. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 121 calorii. Mergeți la magazin și ridicați mărul cameo, rucola, vinaigreta balsamică cu miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Salată de ciuperci, mere și brânză de capră, Salată de ciuperci, mere și brânză de capră cu sos Balsamic de miere, și Asigurați-vă propria brânză de capră pentru brânză de capră, cârnați și ciuperci Wellington (sau Pizza!).

Instrucțiuni

1
Așezați nucile într-un singur strat pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
2
Coaceți la 350 timp de 8 până la 10 minute sau până la prăjit.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați ciuperci și sotati 6 minute sau până se înmoaie. Se amestecă 2 linguri. Vinetă Balsamică De Miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 C. Fasole Verde Tăiată Congelată2 C. Fasole Verde Tăiată Congelată
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Scoateți din căldură și lăsați să se răcească 15 minute.
5
Arunca împreună rucola, mere, ciuperci, și cantitatea dorită de miere-Balsamic Vinaigrette.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 C. Fasole Verde Tăiată Congelată2 C. Fasole Verde Tăiată Congelată
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
6
Transferați într-un vas de servire și presărați cu nuci prăjite și brânză de capră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
DificultateNormal
Gata În28 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista