Salată de ciuperci, mere și brânză de capră

Salată de ciuperci, mere și brânză de capră
Salata de ciuperci, mere și brânză de capră este o fără gluten, primar și vegetarian farfurie. Această rețetă servește 8 și costă 1,15 USD pe porție. O porție conține 121 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Dacă aveți jumătăți de nuc, rucola, vinetă balsamică cu miere și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată de ciuperci, mere și brânză de capră cu sos Balsamic de miere, Asigurați-vă propria brânză de capră pentru brânză de capră, cârnați și ciuperci Wellington (sau Pizza!), și Salată de brânză de mere și capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați nucile într-un singur strat pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
2
Coaceți la 350 timp de 8 până la 10 minute sau până la prăjit.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați ciuperci și sotati 6 minute sau până se înmoaie. Se amestecă 2 linguri. Vinetă Balsamică De Miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă BalsamicăVinetă Balsamică
CiuperciCiuperci
UntUnt
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scoateți din căldură și lăsați să se răcească 15 minute.
5
Arunca împreună rucola, mere, ciuperci, și cantitatea dorită de miere-Balsamic Vinaigrette.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă BalsamicăVinetă Balsamică
CiuperciCiuperci
RucolaRucola
MărMăr
MiereMiere
6
Transferați într-un vas de servire și presărați cu nuci prăjite și brânză de capră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
NuciNuci
DificultateNormal
Gata În28 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista