Salata de ciuperci, mere și brânză de capră este o fără gluten, primar și vegetarian farfurie. Această rețetă servește 8 și costă 1,15 USD pe porție. O porție conține 121 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Dacă aveți jumătăți de nuc, rucola, vinetă balsamică cu miere și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată de ciuperci, mere și brânză de capră cu sos Balsamic de miere, Asigurați-vă propria brânză de capră pentru brânză de capră, cârnați și ciuperci Wellington (sau Pizza!), și Salată de brânză de mere și capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați nucile într-un singur strat pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
2
Coaceți la 350 timp de 8 până la 10 minute sau până la prăjit.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați ciuperci și sotati 6 minute sau până se înmoaie. Se amestecă 2 linguri. Vinetă Balsamică De Miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă Balsamică
Ciuperci
Unt
Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Scoateți din căldură și lăsați să se răcească 15 minute.
5
Arunca împreună rucola, mere, ciuperci, și cantitatea dorită de miere-Balsamic Vinaigrette.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă Balsamică
Ciuperci
Rucola
Măr
Miere
6
Transferați într-un vas de servire și presărați cu nuci prăjite și brânză de capră.