Salată De Ciuperci La Grătar, Rucola Și COMT

Grilled Mushroom, rucola & COMT salata de COMT ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție conține 266 calorii, 6g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 9 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați un amestec, COMT circulator, sare de mare fulgioasă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Rago de ciuperci sălbatice pe mămăligă crocantă cu brânză Comte, Rago De Ciuperci Sălbatice Pe Mămăligă Crocantă Cu Brânză Comte, și Luni fără carne: burgeri de ciuperci Portobello la grătar cu Romesco și Rucola.
Instrucțiuni
Încălziți un grătar cu gaz la mediu sau pregătiți un foc de cărbune mediu - fierbinte. (Asigurați-vă că și grătarul este fierbinte.) Ștergeți ciupercile curate și tăiați tulpinile. Dacă utilizați portabellas, răzuiți branhiile negre cu partea unei linguri.
Puneți ciupercile întregi curate într-un castron mare, stropiți cu 5 linguri de ulei și aruncați ușor.
Presărați un vârf de sare kosher și aruncați din nou. Grătiți ciupercile direct la foc până când sunt fragede și bine marcate, 3 până la 5 minute pe fiecare parte. Dacă utilizați portabellas, tăiați rapid ciupercile la grătar în felii de 1 inch.
Porționați rucola printre patru farfurii și acoperiți cu ciupercile fierbinți.
Se ornează cu nucile și brânza și un strop generos de ulei de măsline.
Presărați ușor cu fleur de sel sau altă sare de mare și o măcinare de piper alb sau negru.
pe baza a patru porții, calorii
8, Grăsimi Mononesaturate
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
18, Grăsimi Polinesaturate