Salată de ciuperci, cicoare și rădăcină de țelină

Salată de ciuperci, cicoare și rădăcină de țelină
Salata de ciuperci, cicoare și rădăcină de țelină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 156 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de muștar din cereale integrale, sare kosher, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Lasagna cu rădăcină de țelină și ciuperci, Rădăcină de țelină și umplutură de ciuperci, și Țelină rasă, rădăcină de țelină și salată de ridiche pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Ștergeți murdăria de pe ciuperci, tăiați tulpinile dure și tăiați ciupercile mari pentru a face toate bucățile de aproximativ aceeași dimensiune. Aruncați într-un castron cu 1/4 cană de ulei, 1/2 linguriță. sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se întinde pe o foaie de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Coaceți, amestecând ocazional, până se rumenesc, 30 până la 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Lasă să se răcească.
1
Presărați cățelul de usturoi decojit cu restul de 1/4 linguriță. sare, carne tocată și apoi aplatizați cu partea cuțitului bucătarului într-o pastă. Răzuiți pasta într-un borcan cu un capac etanș și adăugați muștar, miere, cimbru, oțet și 1/4 cană de ulei rămas. Capac borcan și se agită până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
MuștarMuștar
OțetOțet
MiereMiere
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
CimbruCimbru
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Chefs CuțitChefs Cuțit
2
Curățați rădăcina de țelină, apoi tăiați-o în bețe de chibrit, aruncându-le într-un castron cu apă pentru a preveni întunecarea. Se usucă, apoi se pune într-un bol mare de salată și se adaugă chicorii și ciuperci. Aruncați ușor cu pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
CiuperciCiuperci
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Faceți înainte: pansament, până la 1 zi înainte, răcit. Pregătiți legumele cu 1 zi înainte (răciți bețișoarele de rădăcină de țelină în apă), apoi îmbrăcați-vă chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
LegumeLegume
ApăApă
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista