Salată de Cheddar de andive, mere și fermă cu șuncă de țară și sos de bere de grâu

Salată de Cheddar de andive, mere și fermă cu șuncă de țară și sos de bere de grâu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați salata de cheddar de andive, mere și fermă cu șuncă de țară și pansament de bere de grâu. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 401 calorii. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Dacă aveți la îndemână bere de grâu, sare, șuncă subțire și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Cheddar, slănină și măr cu muștar pe pâine de grâu de țară, Salată de mere și andive cu sos de arahide, și Salată de mere, migdale și andive cu pansament cremos de plante pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face pansamentul: într-un castron de dimensiuni medii, amestecați berea, mierea, muștarul Dijon și sucul de lămâie. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Bateți uleiurile de struguri și de măsline, turnând încet și șoptind constant, astfel încât totul să se emulsioneze. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Adăugați sare și piper și amestecați din nou. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Pentru a face salata și a termina vasul: îngrămădiți andive, radicchio, șuncă, mere, cheddar și pătrunjel într-un castron mare, lăsând deoparte o felie sau două de șuncă pentru fiecare persoană. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
RadicchioRadicchio
Brânză Cheddar Ascuțită Kraft®Brânză Cheddar Ascuțită Kraft®
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
AndiveAndive
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Gustă salata și condimentează-o cu sare și piper după gust. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
6
Scoateți salata pe farfurii individuale.
7
Stropiți pansamentul peste salată, apoi drapați puțină șuncă deasupra fiecărei porții. Reglați condimentul dacă doriți, apoi serviți-l imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista