Salata de celofan-tăiței cu carne de porc friptă este o fără lactate garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 300 de calorii. Această rețetă servește 10 și costă 1,46 USD pe porție. Un amestec de fund de porc solid, morcovi, vin de orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare includ Salată de tăiței și legume din celofan, Cum se gătește: salată de tăiței din sticlă (celofan) , și Pui -- Salată De Tăiței De Celofan Cu Sos De Arahide.
Instrucțiuni
1
Tăiați carnea de porc de - a lungul bobului în benzi lungi de 1 1/2 până la 2 inci lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe
Carne De Porc
2
Îndepărtați și aruncați orice tendon, dar nu tăiați grăsimea.
3
Transferați carnea de porc într-o pungă mare de plastic sigilabilă. Se amestecă împreună ingredientele de porc rămase într-un castron mic până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
Bol
4
Adăugați la carne de porc și întoarceți-vă la strat, apoi strângeți punga pentru a elimina cât mai mult aer posibil și sigilați. Marinați carnea de porc, răcită, cel puțin 4 ore, dar nu mai mult de 2
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
5
Puneți raftul cuptorului în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 191°. puneți apă de 1/2 inch într - o tigaie de prăjire de 13 x 9 inci și așezați un suport metalic deasupra tigaiei (raftul nu trebuie să atingă apa).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Cuptor
6
Scoateți carnea de porc din marinată, rezervând marinada și aranjați fâșii de porc la o distanță de 1 inch pe raft. Se prăjește în cuptor 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Între timp, aduceți marinada la fiert într-o cratiță de 1 litru, apoi fierbeți 1 minut (marinada poate părea coagulată).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
8
Se ia de pe foc.
9
Periați ambele părți de porc cu puțină marinată și prăjiți încă 10 minute. Periați cu generozitate ambele părți de carne de porc cu marinată din nou și prăjiți, ungând de 2 sau 3 ori, încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Carne De Porc
10
Creșteți temperatura cuptorului la 204° și prăjiți carnea de porc până când fâșiile sunt de culoare mahon și caramelizate pe margini, încă 10 până la 15 minute (carnea de porc ar trebui să se prăjească în total aproximativ 50 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Se transferă pe o tăietură și se lasă să stea, acoperit lejer cu folie, 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Folie De Aluminiu
1
Amestecați toate ingredientele de pansament într-un blender până se omogenizează. Se amestecă înainte de utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Înmuiați tăiței în apă rece pentru a acoperi până la maleabil, aproximativ 15 minute, apoi scurgeți într-o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2
Tăiați tăiței în jumătate cu foarfece de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
3
Gatiti fasolea intr-o oala de 5 pana la 6 litri cu apa sarata clocotita, neacoperita, pana cand este crocanta, 4 pana la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Transferați cu un skimmer sau o lingură cu fante într-un castron mare cu gheață și apă rece pentru a opri gătitul, rezervând lichidul de gătit în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Skimmer
Bol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Scurgeți fasolea și uscați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
6
Întoarceți lichidul de gătit cu fasole la fierbere, apoi gătiți tăiței, neacoperiți, amestecând ocazional, până când sunt fragede, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
7
Scurgeți fidea în colander și clătiți sub apă rece pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
8
Scurgeți din nou tăiței, apoi întindeți-i pe prosoape de hârtie și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Kilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
1
Tăiați cât de multă carne de porc doriți pentru salată peste cereale în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe
Carne De Porc
2
Aruncați tăiței cu 1/4 cană de pansament într-un castron. Aruncați fasolea lungă cu 2 linguri de pansament într-un alt castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Aranjați carnea de porc, tăiței, fasolea și ingredientele rămase pentru salată pe un platou mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Fasole
Carne De Porc
4
Stropiți cu o parte din pansament și serviți pansamentul rămas pe lateral.
5
Notele bucătarilor: puteți înlocui filetul de porc cu fundul de porc. Pansamentul poate fi făcut cu 1 zi înainte. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare. Intensitatea aromei se estompează atunci când carnea de porc este feliată, așa că tăiați-o după cum este necesar. Carnea de porc fără felii se păstrează, învelită în folie și răcită, până la 3 zile, sau congelată, învelită strâns în folie de plastic și plasată într-o pungă de plastic sigilată, până la 1 lună.