Salată de ceapă prăjită

Salată de ceapă prăjită
Salata de ceapă prăjită necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Acest aperitiv are 184 de calorii, 6 g de proteine și 13 g de grăsime per porție. Această rețetă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară servește 8 și costă 1,79 USD per porție. Această rețetă este plăcută de 2 bucătari și bucătari. Dacă aveți la îndemână fulgi de piper, pătrunjel, oțet de vin alb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 58%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată de roșii, ceapă și lămâie prăjită, salată de cartofi dulci și ceapă prăjită și salată de ceapă roșie și pere prăjită.

Instrucțiuni

1
Puneți ceapa într-un recipient de 15 inchi. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
2
Stropiți cu 1/4 cană ulei; arunca pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
3
Pune usturoiul pe o folie de grosime dublă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4
Stropiți cu uleiul rămas. Înfășurați folie în jurul usturoiului; se pune pe tava cu ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
5
Coaceți la 400° timp de 40-45 de minute sau până când ceapa se rumenește ușor și usturoiul este fraged, întorcând ceapa din când în când. Se răcește timp de 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Într-un castron mare de salată, combinați verdeața, brânza și nucile; deasupra cu ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
VerziiVerzii
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Pentru dressing, pune otetul si salota intr-un blender; stoarce usturoiul înmuiat în blender. Acoperiți și pulsați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Se adauga patrunjel si fulgi de piper. Acoperiți și procesați, adăugând treptat ulei într-un flux constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Subţire-Subţire-
9
Se serveste cu salata.

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Sonoma-Cutrer The Cutrer Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 37 de dolari pe sticlă.
Sonoma-Cutrer The Cutrer Chardonnay
Sonoma-Cutrer The Cutrer Chardonnay
Aromele de Golden Delicious Apple, piersici albe și nectarine sunt accentuate cu nuga, miere și zahăr brun. Aromele de piersici, mere și crème brulee se îmbină cu note de caramel, crustă de plăcintă caldă și mere copt.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate16
Revista