Salată De Castraveți-Ton Pitas

Salată De Castraveți-Ton Pitas
Salata de castravete-ton Pitas este un pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 171 calorii, 16g de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de castraveți, pâine pita, salată verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare includ Salată De Castraveți-Ton Pitas, Salată De Ouă Pitas De Castraveți, și Salată De Ton Cu Fructe Pitas.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați ton, maioneză cu conținut redus de grăsimi, iaurt, castraveți, ceapă, buruieni de mărar și amestec de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneză UșoarăMaioneză Ușoară
Amestec De CondimenteAmestec De Condimente
MărarMărar
CastraveteCastravete
IaurtIaurt
CeapăCeapă
TonTon
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Tăiați pâinea pita în jumătate transversal pentru a forma buzunare. Puneți 1/4 de amestec în fiecare jumătate de pâine pita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Combinație A Celor 2O Combinație A Celor 2
3
Adăugați salată și roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată VerdeSalată Verde
TomateTomate

Echipamente

DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista