Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de caserolă cu fasole. Pentru $5.45 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 3 porții cu 269 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare și piper kosher, ciuperci porcini, dressing și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 86%. Rețete similare sunt Salată De Fasole, Salată Franceză De Fasole Verde, și Salată De Ciuperci Și Fasole.
Instrucțiuni
1
Umpleți un castron mare cu apă și câteva mână de gheață, puneți deoparte. Aduceți o oală mare cu apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați un vârf greu de sare, fasolea verde și ardeii grași. Amestecați pentru a dizolva sarea și gătiți legumele până când sunt strălucitoare și încă crocante, doar câteva minute. Cu o sită sau o lingură cu fante, mutați leguma în vasul cu apă cu gheață pentru a le împiedica să se gătească. Odată ce legumele sunt răcite, îndepărtați-le pe o foaie de copt căptușită cu un prosop de hârtie și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți Sotați
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Pentru a pregăti ciupercile: într-o cratiță mică la foc mediu adăugați 2 căni de apă, oțet, ciuperci, usturoi, cimbru și 1 linguriță de sare. Se amestecă pentru a dizolva sarea, se acoperă și se fierbe la foc mediu timp de 15 minute. Opriți focul și lăsați-l să se odihnească acoperit încă 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Agitați excesul de lichid de pe ciuperci și adăugați-le într-un castron mare împreună cu legumele fierte și pansamentul original Hidden Valley Ranch. Aruncați și serviți cu ceapă prăjită presărată deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ranch Dressing
Ceapă Prăjită
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat