Salată de cartofi roșii, sparanghel și anghinare
Salata de cartofi roșii, sparanghel și anghinare este o fără gluten, întreg 30 și vegan rețetă cu 8 porții. Pentru $ 3.52 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 664 calorii, 14g de proteine, și 30g de grăsime per portie. 14 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de inimi de anghinare, sparanghel, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 97%. Rețete similare sunt Salată De Anghinare Cu Sparanghel, Salată De Anghinare-Sparanghel, și Salată de anghinare și sparanghel.
Instrucțiuni
Așezați cartofii într-un vas mare și acoperiți cu apă sărată. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Scurgeți și lăsați să se usuce la abur timp de un minut sau două. Se lasă să se răcească complet înainte de a tăia în cuburi de mărimea mușcăturii.
Transferați într - un castron mare
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Adăugați sulițele de sparanghel și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute, în funcție de dimensiune.
Scurgeți și aruncați imediat în apă rece pentru a opri gătitul.
Tăiați sulițele de sparanghel în bucăți de 1 inch.
Așezați în castron cu cartofii. Amestecați anghinarea, rupându-le ușor în timp ce le puneți în castron.
Combinați muștarul și sucul de lămâie într-un bol; bateți uleiul treptat în muștar și sucul de lămâie până se omogenizează. Condimentează cu sare, piper și piper cayenne după gust.
Stropiți peste legume; aruncați pentru a acoperi.
Se presară cu arpagic pentru a servi.