Salată de cartofi, roșii, porumb și busuioc

Salata de cartofi, roșii, porumb și busuioc ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 267 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $3.02 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Un amestec de suc de lămâie, ceapă, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. 70 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată de cartofi, roșii, porumb și busuioc, Salată de cartofi, roșii, porumb și busuioc, și Salată de busuioc, porumb și roșii Bct (nu Blt) .
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați cartofii într-o oală mare cu apă sărată și dați la fiert. Gatiti pana cand doar furculita este frageda, aproximativ 15 minute. Pescuiți cartofii cu un păianjen sau o lingură cu fante și puneți-i într-un castron cu apă rece ca gheața pentru a-i opri să gătească.
Scoateți porumbul și rupeți fiecare ureche în jumătate. Gatiti in aceeasi apa clocotita timp de 5 pana la 7 minute pana cand este frageda, dar nu moale.
Scoateți cartofii răciți într-o cârpă de vase pentru a se scurge. Scufundați porumbul în aceeași baie de gheață până se răcește.
Tăiați fiecare cartof în sferturi și puneți-l într-un castron mare.
Scoateți porumbul din apă și, de asemenea, lăsați să se scurgă. Folosiți un cuțit de bucătar pentru a tăia sâmburii de pe fiecare ureche.
Adăugați sâmburi în castron.
Adăugați roșii de struguri, ceapă și frunze întregi de busuioc.
Adăugați ulei de măsline și suc de lămâie și aruncați ușor pentru a combina. Condimentează, după gust, cu sare și piper.