Salată De Cartofi Roșii Cu Slănină

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de cartofi roșii cu slănină. Această rețetă servește 6. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 214 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați slănină, ceapă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați A-porumb-Ing Grace: ardei roșu, Risotto de porumb și slănină, Pâine prăjită caldă cu sparanghel și slănină cu vinetă de ardei roșu, și Tocană De Cartofi Dulci Cu Linte Roșie Cu Un Singur Vas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o oală mare; adăugați apă doar pentru a acoperi și condimentați cu 1/4 linguriță de sare. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare și se gătește până se înmoaie, 8 până la 10 minute.
Se scurge și se răcește ușor.
Între timp, gătiți slănina într-o tigaie mare până când este crocantă.
Se scurge pe prosoape de hârtie și se toacă fin.
Într-un castron mare, combinați cartofii, slănina tocată, ardeiul gras, ceapa și ceapa.
Într-un castron mic, amestecați uleiul de măsline, oțetul, muștarul, maioneza, 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper.
Se toarnă peste amestecul de cartofi, aruncând ușor pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați sau serviți la temperatura camerei.