Salată De Cartofi La Grătar-Fasole Verde
Salata de cartofi la grătar-fasole verde ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 91 calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 10 și costă 21 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți pătrunjel, fasole, pene noi de cartofi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Fripturi De Ton La Grătar Cu Salată De Cartofi Și Fasole Verde, Salată De Cartofi Și Fasole Verde, și Salată De Fasole Verde Și Cartofi.
Instrucțiuni
Așezați fasolea verde într-un castron mediu sigur pentru cuptorul cu microunde cu 1 lingură de apă. Cuptorul cu microunde la maxim timp de 4 până la 6 minute sau până când este crocant; scurgere. Pune deoparte.
Așezați cartofii într-un castron mare.
Adăugați 1 lingură de sos de salată; aruncați pentru a acoperi. Puneți cartofii în coșul de grătar.
Când sunteți gata de grătar, așezați coșul de grătar pe grătarul cu gaz la foc mediu sau pe grătarul cu cărbune la 4 până la 6 inci de cărbuni medii. Gatiti 15-20 de minute sau pana cand cartofii sunt fragede, amestecand ocazional. În ultimele 5 minute de timp de gătit, amestecați ceapa în cartofi.
Într-un castron mare, combinați fasolea verde gătită, cartofii, ceapa și sosul de salată rămas; se amestecă bine.
Se servește imediat sau se acoperă și se dă la frigider 1 oră pentru a se răci înainte de servire.