Salată De Cartofi La Grătar
Salata de cartofi pentru copii la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 1,7 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 237 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de igname, muștar dijon, ceapă perlată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Salată De Cartofi Și Nasturel, Salată de cartofi și Nasturel, și Salată de creveți și cartofi pentru copii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați capetele tulpinii și orice corzi din fasole. Într - o tigaie de 6 până la 8 litri la foc mare, aduceți 2 litri de apă la fierbere.
Adăugați fasole și gătiți până când este fraged-crocant pentru a mușca, aproximativ 4 minute. Cu o lingură cu fante, transferați fasolea într-un castron cu apă cu gheață pentru a acoperi. Când se răcește, ridicați fasolea și puneți-o într-un castron larg și puțin adânc.
Adăugați ceapa în apă clocotită și gătiți până se înmoaie când este străpunsă, aproximativ 4 minute. Cu lingura cu fante, transferați în apă cu gheață.
Între timp, frecați cartofii și ignamele. Puneți în apă clocotită, adăugând mai multă apă dacă este necesar pentru a acoperi. Gatiti pana cand legumele sunt fragede cand sunt perforate, aproximativ 25 de minute.
În timp ce cartofii și ignamele gătesc, scurgeți ceapa și coaja.
Într-un castron, amestecați împreună usturoiul, muștarul, oțetul și uleiul.
Cojiți ignamele; tăiați cartofii și ignamele în felii de 1/2 inch.
Așezați felii de cartofi și ignam pe un grătar la cărbuni foarte fierbinți sau la foc foarte mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 1 până la 2 secunde); închideți capacul pe grătarul cu gaz. Gatiti, rotind o data, pana cand semnele de gratar se dezvolta pe ambele parti, 2 pana la 4 minute in total.
Adăugați cartofi, igname, ceapă, roșii și sos de usturoi la fasole.
Se amestecă ușor; condimentează după gust cu sare și piper.
Aranjați rucola pe un platou, salata de lingură pe frunze și presărați cu mentă.