Salată de cartofi Eggy cu murături
Salata de cartofi Eggy cu murături este o fără gluten și fără lactate garnitură. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 232 calorii. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, boia de ardei, chipsuri de murături dulci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 305 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Cartofi Eggy Cu Murături, Salată De Cartofi Eggy, și Cârnați la cuptor și cupe cu ouă de cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o oală mare.
Adăugați apă pentru a acoperi cu 2", condimentați cusare și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu și gătiți până lacartofii sunt fragezi când sunt străpunși cu un cuțit, 20-30 de minute.
Așezați cartofii într-un castron mare și lăsați să se răcească ușor.
Între timp, bateți maioneza, sucul de murături, muștarul Dijon,zahărul, 1/4 linguriță de piper și 1 1/4 lingurițe de sare într-un castron mic pentru pansament.
Folosind o lingură mare de lemn, zdrobiți grosolan cartofii, lăsând unelebucăți mai mari amestecate cu câteva bucăți bine piure.
Adăugați sos și gălbenușuri de ou la cartofi și aruncați pentru a acoperi, grosiermashing gălbenușuri de ou.
Adăugați ceapa și pătrunjelul; amestecați ușor pentru a încorpora.Condimentați după gust cu mai multă sare și piper, dacă doriți. Faceți înainte: poate fi făcut cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Împărțiți salata de cartofi între căni sau boluri mici de hârtie; praf cupaprika. Completați fiecare porție cu un cip de murături.