Salată de cartofi dulci și Poblano cu miere și rozmarin
Salata de cartofi dulci și Poblano cu miere și rozmarin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 336 calorii, 3G de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,11 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, oțet de vin, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați 4 iulie salată de Poblano cu cartofi dulci cu miere, Salată de cartofi dulci cu vinetă de rozmarin-miere, și Salată De Cartofi Dulci Poblano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți primele 6 ingrediente într-un castron mic.Treceți treptat în ulei de măsline. Condimentează după gustcu sare și piper.
Gatiti cartofii dulci intr-o cratita marede apa sarata clocotita pana cand doar abiudent, aproximativ 6 minute.
Scurgeți; rulați subapă rece pentru a se răci. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră și până la 1 zi.
Preîncălziți grătarul (căldură mare).
Periepene de cartofi cu ulei de canola.
Stropițicu sare și piper. Cartofi la grătar până laapar semne de grătar, durează aproximativ 2 minute.
Transferați cartofii pe suprafața de lucru.
Cutcrosswise în bucăți de 1 inch.
Așezați cartofii, poblanos, ceapa verde și pătrunjelul în vas mare.
Stropiți îmbrăcarea; aruncați pentru a acoperi.Condimentează după gust cu sare și piper.
Servițicald sau la temperatura camerei. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți. Aducela temperatura camerei înainte de servire.
* Adesea numit pasillas; disponibil la unele supermarketuri și la magazinele de alimente de specialitate și piețele latine.
Gatiti cartofii dulciîn apa clocotită până când sunt doar fragedecând sunt străpunși cu un cuțit. Dacă îi gătiți prea mult, cartofii se vor destrăma atunci când sunt aruncați în salată.
Per porție: Calorii 205, grăsimi totale 7g, grăsimi saturate 1g, Colesterol 0mg, sodiu 110mg, carbohidrați 34g, fibre 5g, proteine 3G
Vezi analiza completă a datelor nutriționale a acestei rețete "