Salată De Cartofi Dulci Prăjiți Cu Vinetă De Citrice

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați salata de cartofi dulci prăjiți cu vinaigretă de citrice. Această rețetă fără gluten, primară și vegană servește 4 și costă $2.13 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 169 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Dacă aveți la îndemână ceapă, minculche, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Cartofi Dulci Prăjiți Cu Vinetă De Ardei Roșu, Salată de cartofi dulci prăjiți cu vinetă de Chutney, și Salată De Cartofi Dulci Prăjiți Cu Vinetă Balsamică Kraft pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Încălziți o tigaie din fontă de 17 x 10 inci sau o tigaie din fontă de 12 inci în cuptor 10 minute. Aruncați împreună pene de cartofi dulci și următoarele 5 ingrediente într-un castron mare.
Puneți amestecul de cartofi dulci în tigaie fierbinte.
Coaceți la 400 timp de 25 de minute. Se amestecă o dată și se coace încă 15 minute sau până când cartofii sunt fragezi și încep să se caramelizeze.
Puneți amestecul de cartofi peste mche; stropiți cu vinetă de citrice.