Salată De Cartofi De Țară Franceză
Reteta Salata de cartofi din tara franceza este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten, întreg 30 și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 142 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Funcționează bine ca o farfurie accesibilă pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de piper, praz, oțet de șampanie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată Franțuzească De Fasole Și Ton Cu Inimi De Anghinare, Salată De Cartofi De Țară, și Salată De Cartofi De Țară.
Instrucțiuni
Într-o oală cu inserție de abur, aburiți cartofii până se înmoaie, aproximativ 15 minute. (Cartofii pot fi, de asemenea, gătite în apă sărată fiartă pentru aceeași perioadă de timp.)
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Într-o oală cu apă clocotită, albiți prazul timp de 30 de secunde sau până se înmoaie. Clătiți în apă rece și scurgeți. Pune deoparte.
Tăiați ardeii prăjiți în 1/2 transversal și apoi tăiați-i în felii de 1/2 inci.
Tăiați fiecare cartof în 8 bucăți. Într-un castron mediu, amestecați cartofii, prazul, ardeii, cimbrul și tarhonul. Într-un castron separat, amestecați vinaigreta de șampanie cu muștarul.
Stropiți vinaigreta pe salata de cartofi și aruncați ușor până când vinaigreta acoperă salata uniform. Condimentează cu sarea și piperul și aruncă din nou.
Într-un castron mic, amestecați oțetul și sarea împreună până când sarea se dizolvă. Bateți încet uleiul până când pansamentul este bine amestecat. Condimentează cu piper, după gust.