Salată de cartofi, cârnați italieni și Rucola

Salata de cartofi, cârnați italieni și rucola ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 4 și costă $1.79 pe portie. O porție conține 592 calorii, 20g de proteine, și 50g de grăsime. Dacă aveți la îndemână rucola, cartofi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Fusilli cu cârnați italieni și Rucola, Cârnați italieni ușor bolognezi cu creveți și Rucola, și Cârnați italieni la grătar cu ardei, ceapă și Rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați ceapa în apă rece pentru a acoperi 15 minute.
Între timp, acoperiți cartofii cu apă rece sărată cu 2 inci într-o cratiță grea de 3 litri și fierbeți, neacoperit, până când este fraged, 15 până la 25 de minute.
Se scurge într-o strecurătoare și se răcește ușor.
În timp ce cartofii fierb la foc mic, înțepați cârnații o dată sau de două ori cu o furculiță, apoi gătiți în 1 lingură de ulei într-o tigaie mare și grea la foc moderat, rotind ocazional, până se rumenesc și se fierb, aproximativ 10 minute.
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Când cârnații sunt suficient de reci pentru a fi manipulați, tăiați în diagonală în bucăți de 1/2 inch.
Bateți împreună oțetul și sarea într-un castron mare până când sarea este dizolvată. Când cartofii sunt suficient de reci pentru a fi manipulați (dar încă calzi), curățați-i și tăiați-i în cuburi de 1 inch, adăugând oțet ca tăiat și aruncați ușor.
Adăugați ceapa, cârnații, ardeii prăjiți, rucola, restul de 3 linguri de ulei și sare și piper după gust în cartofi și aruncați bine.