Salată de cartofi cu ridichi și gust dulce de murături
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de cartofi cu ridichi și murături dulci. O porție conține 56 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți oțet, maioneză, țelină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Murătură Dulce Savura, Murătură Dulce Savura, și Murătură Dulce Savura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare, acoperiți cartofii cu apă, adăugați un vârf mare de sare și aduceți la fierbere. Gatiti la foc moderat pana se inmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți cartofii și întoarceți-i în oală. Agitați vasul la foc moderat timp de aproximativ 10 secunde pentru a usca cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Transferați cartofii pe o foaie mare de copt cu margini și lăsați să se răcească complet. Cojiți cartofii și tăiați-i în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Într-un castron mare, amestecați maioneza cu gust, oțet, pudră de muștar, boia de ardei, piper negru, cayenne, ridichi, țelină și ceapă. Îndoiți ușor cartofii și condimentați cu sare. Refrigerați salata de cartofi timp de cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Muștar
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Salată De Cartofi
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)