Salată de cartofi cu ridichi și gust dulce de murături
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de cartofi cu ridichi și murături dulci. O porție conține 56 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți oțet, maioneză, țelină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Murătură Dulce Savura, Murătură Dulce Savura, și Murătură Dulce Savura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, acoperiți cartofii cu apă, adăugați un vârf mare de sare și aduceți la fierbere. Gatiti la foc moderat pana se inmoaie, aproximativ 20 de minute.
Scurgeți cartofii și întoarceți-i în oală. Agitați vasul la foc moderat timp de aproximativ 10 secunde pentru a usca cartofii.
Transferați cartofii pe o foaie mare de copt cu margini și lăsați să se răcească complet. Cojiți cartofii și tăiați-i în bucăți de 1 inch.
Într-un castron mare, amestecați maioneza cu gust, oțet, pudră de muștar, boia de ardei, piper negru, cayenne, ridichi, țelină și ceapă. Îndoiți ușor cartofii și condimentați cu sare. Refrigerați salata de cartofi timp de cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Se servește rece sau ușor răcit.