Salată De Cartofi Cu Ierburi

Salată De Cartofi Cu Ierburi
Salata de cartofi cu ierburi necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 256 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Dacă aveți la îndemână muștar dijon, piper, cartofi noi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Chow. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Salată De Cartofi Cu Ierburi, Salată De Cartofi Cu Ierburi, și Salată De Cartofi Cu Ierburi.

Instrucțiuni

1
Așezați cartofii într-o oală mare umplută cu apă puternic sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți focul la mediu și fierbeți până când un cuțit de tocat poate fi introdus cu ușurință în cartofi, aproximativ 12 până la 14 minute. Între timp, bateți uleiul, șalota, oțetul, muștarul, 1 linguriță de sare măsurată și piperul măsurat într-un castron mare, nereactiv și puneți deoparte.Când cartofii sunt gata, scurgeți-i, transferați-i pe o foaie de copt cu margini și întindeți-i într-un strat uniform. Se lasă deoparte până se răcește suficient pentru a se descurca, dar încă cald, aproximativ 20 de minute. Feliați cartofii în rondele de 1/2 inch și puneți-le în castron cu pansamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați ierburile și restul de 1 1/2 lingurițe de sare și aruncați ușor pentru a combina. Gustați și condimentați cu sare și piper suplimentar, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Se servește cald sau la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista