Salată de cartofi cu fasole verde și pesto
Salata de cartofi cu fasole verde și pesto ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă 2,57 USD per porție. O porție conține 232 de calorii, 7 g de proteine și 10 g de grăsimi. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână cartofi noi, fasole verde, nuci de pin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spectaculos de 90%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată de cartofi pesto cu fasole verde, busuioc, parmezan și fasole verde. Salata „pesto” și salată de paste pesto cu fasole verde și porumb.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Puneti cartofii intr-o cratita mare, acoperiti cu apa rece si adaugati un praf mare de sare. Se aduce la fierbere, se reduce la fiert și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 15 minute. Folosiți o lingură cu fantă sau un păianjen pentru a scoate cartofii într-un castron.
Adăugați fasolea verde în apa clocotită și gătiți încă 3 minute.
Adăugați busuiocul, uleiul de măsline, nucile de pin, parmezanul, usturoiul și puțină sare și piper într-un castron al unui robot de bucătărie și amestecați până la omogenizare.
Adăugați pesto la cartofii încă caldi și amestecați toți împreună.
Scurgeți fasolea verde într-o strecurătoare din chiuvetă și clătiți pentru a opri gătitul.
Serviți cald sau rece. Se poate face cu 1 zi inainte.