Salată de cartofi cu fasole verde
Salata de cartofi cu fasole verde este o garnitură care servește 8. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 210 de calorii , 15 g de proteine și 10 g de grăsime per porție. Pentru 1,04 USD per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru The Fourth Of July . Doar câțiva oameni au făcut această rețetă și aș spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Dacă aveți la îndemână fasole verde, bulion de pui, oțet de cidru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 61% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată de fasole verde și cartofi cu vinaigretă Dijon , salată de cartofi și fasole verde și salată de migdale și fasole verde .
Instrucțiuni
Într-o cratiță, fierbeți cartofii și usturoiul în apă clocotită cu sare timp de 5 minute.
Adăugați fasole; gătiți 10-14 minute mai mult sau până când legumele sunt fragede.
Scurgere; aruncați usturoiul.
Puneți legumele într-un bol.
bulion cald; se toarnă peste legume. Se acopera si se da la frigider pentru cel putin 2 ore, amestecand de cateva ori.
Într-un castron mic, combinați uleiul, oțetul și condimentele; amestecati bine.
Scurgeți legumele; se adaugă dressing și se amestecă.
Serviți într-un castron tapetat cu salată verde, dacă doriți.