Salată de carne și cartofi la grătar
Salata de carne și cartofi la grătar este un fără gluten și fără lactate garnitură. Această rețetă servește 25. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 44 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Dacă aveți la îndemână friptură de vită, 1/2 cană de pansament italian Kraft zesty, roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Salată de ton ars cu Herbes de Provence, cartofi Fingerling la grătar, sare afumată Hickory și salată de sparanghel ras, Salată caldă cu cartofi noi la grătar, și Little League carne și cartofi.
Instrucțiuni
Se toarnă 1/4 cană de pansament peste friptură într-un vas superficial; întoarceți-vă pentru a acoperi uniform ambele părți ale fripturii. Dați la frigider 3 ore pentru a marina.
Încălziți grătarul uns la foc mediu.
Așezați cartofii în centrul foii mari de folie rezistentă. Aduceți laturile foliei.
Stropiți restul de pansament peste cartofi. Ori pentru a face pachet.
Scoateți friptura din marinată; aruncați marinada.
Friptură la grătar și pachet de cartofi 8 min. pe fiecare parte sau până când friptura este de coacere medie (160F) și cartofii sunt fragede.
Lăsați friptura să stea 5 min.
Tăiați friptura peste Bob în fâșii subțiri.
Adăugați la salată verde într-un castron mare împreună cu roșiile, ceapa și cartofii; se amestecă ușor.