Salată De Carne De Vită
Carne de vită Se amestecă-Fry salata fel principal ia în jurul valorii de 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție conține 317 calorii, 28G de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $3.22 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de piper, smântână, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 78%. Rețete similare sunt Mâncare Principală De Carne De Vită Măcinată Cu Condimente Indiene, Mâncare Principală De Carne De Vită Măcinată Cu Condimente Indiene, și Salata Principală De Vară.
Instrucțiuni
Aranjați o frunză de salată pe fiecare farfurie.
Tăiați friptura pe jumătate pe lungime, apoi tăiați bobul în 1/8 in. felii.
Într-o tigaie grea, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Adăugați carne de vită, busuioc, usturoi și piper. Se amestecă până când carnea își pierde culoarea roz, aproximativ 2 minute.
Adăugați roșiile, ardeiul verde și ceapa verde; aruncați ușor.
Transferați carnea de vită și legumele în farfurii; se acoperă cu smântână și pătrunjel.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Ai putea încerca Meadowcroft Los Carneros Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Meadowcroft Los Carneros Chardonnay]()
Meadowcroft Los Carneros Chardonnay
Arome de pere Anjou, măr Fuji și note de lămâie verbenaspring din pahar. Note complexe de vanilie și coacerecondimentele sunt completate de stejar subtil. Acest vin areun echilibru frumos și un finisaj persistent. Los Carneros Chardonnay 2017 se va împerechea cu grație cuorice placă de brânză și mezeluri. Acest vin ar completa, de asemenea, preparate precum Halibut prăjit cu lămâie,măsline și rozmarin; pui prăjit cu lapte de unt;sau paste Carbonara.