Salată de calmar și midii

Salată de calmar și midii
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Salata de calmar și midii ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $2.72 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 142 calorii, 18g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pătrunjel cu frunze plate, ceapă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este spectaculos. Încercați Pilaf de midii și calmar cu condimente dulci și mărar, Salată de midii și fasole de mare, și Salată De Midii Marinată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți calmarul într-o cratiță mare cu apă clocotită, apoi scoateți tigaia de pe foc și lăsați să stea, amestecând o dată sau de două ori, 1 1/2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
2
Se scurge calmarul într-o strecurătoare și se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Tăiați corpurile de calmar în cruce în felii subțiri și înjumătățiți tentaculele în cruce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
4
Frecați midiile și clătiți bine, apoi gătiți într - o oală grea de 5 până la 6 litri la foc moderat, acoperită, până când cojile sunt deschise, 4 până la 6 minute, verificând frecvent după 4 minute și transferând midiile ca fiind deschise într-un castron. (Aruncați orice midii nedeschise după 6 minute.) Midii reci, apoi scoateți din scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MidiiMidii
Coji De PasteCoji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Bateți împreună oțet, sucuri de citrice, ulei, usturoi, sare și piper într-un castron și adăugați calmar, midii, fenicul, ceapă și pătrunjel, aruncând pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MidiiMidii
PătrunjelPătrunjel
OțetOțet
FeniculFenicul
UsturoiUsturoi
PiperPiper
CeapăCeapă
CalmarCalmar
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Serviți salata pe frunze de andive.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AndiveAndive
1
Salata poate fi făcută cu 6 ore înainte și răcită, acoperită.
2
Fiecare porție conține aproximativ 122 de calorii și 3 grame de grăsime.
3
Gurmand
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate58
Revista