Salată de calmar, năut și chorizo

Salată de calmar, năut și chorizo
Dacă aveți aproximativ 1 oră pentru a petrece în bucătărie, salata de calmar, naut și chorizo ar putea fi un super fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Pentru $3.28 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 368 calorii. 79 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână chorizo de gătit, căței de usturoi, pătrunjel imens și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este minunat. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată de năut cu Chorizo (garbanzos Ali Ciumados Con Chorizo), Salată caldă de chorizo și năut, și Salată caldă de năut, chorizo și ardei.

Instrucțiuni

1
Gatiti ardeii intregi sub un gratar, pe un gratar sau gratar, pana cand sunt complet carbonizati.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Așezați ardeii într-un castron, acoperiți cu o farfurie până când se răcește suficient pentru a se manipula, apoi curățați, deseed și feliați fin. Într-un castron mare amestecați ardeii și orice sucuri cu nautul, pătrunjelul, ardeiul iute și usturoiul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Încălziți o tigaie mare până la fumat. Lucrând rapid și cu atenție, adăugați un strop de ulei în tigaie, apoi calmarul. Se amestecă timp de aproximativ 30 de secunde. Împrăștiați chorizo peste calmar, continuați să gătiți încă 30 de secunde, apoi răsturnați în castron cu ardeii. Condimentează totul cu sare și piper, apoi îmbracă-te cu uleiul rămas, sucul de lămâie și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Se amestecă împreună, se îngrămădesc pe un platou și se lasă pe toți să se ajute singuri.

Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc

Salata poate fi asociată cu Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate45
Revista