Salată de calmar, năut și chorizo
Dacă aveți aproximativ 1 oră pentru a petrece în bucătărie, salata de calmar, naut și chorizo ar putea fi un super fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Pentru $3.28 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 368 calorii. 79 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână chorizo de gătit, căței de usturoi, pătrunjel imens și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este minunat. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată de năut cu Chorizo (garbanzos Ali Ciumados Con Chorizo), Salată caldă de chorizo și năut, și Salată caldă de năut, chorizo și ardei.
Instrucțiuni
Gatiti ardeii intregi sub un gratar, pe un gratar sau gratar, pana cand sunt complet carbonizati.
Așezați ardeii într-un castron, acoperiți cu o farfurie până când se răcește suficient pentru a se manipula, apoi curățați, deseed și feliați fin. Într-un castron mare amestecați ardeii și orice sucuri cu nautul, pătrunjelul, ardeiul iute și usturoiul. Pune deoparte.
Încălziți o tigaie mare până la fumat. Lucrând rapid și cu atenție, adăugați un strop de ulei în tigaie, apoi calmarul. Se amestecă timp de aproximativ 30 de secunde. Împrăștiați chorizo peste calmar, continuați să gătiți încă 30 de secunde, apoi răsturnați în castron cu ardeii. Condimentează totul cu sare și piper, apoi îmbracă-te cu uleiul rămas, sucul de lămâie și coaja de lămâie.
Se amestecă împreună, se îngrămădesc pe un platou și se lasă pe toți să se ajute singuri.