Salata de Calamari de portocale-ghimbir necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 4.01 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 223 calorii, 18g de proteine, și 1g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Un amestec de zahăr, bucăți de mărimea mușcăturii și frunze de salată de unt crocant, ulei de salată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 73%. Rețete similare sunt Salată de Avocado și portocale cu pansament portocaliu-ghimbir, Ajunul Crăciunului Calamari / Calamari în Umido per la Vigilia di Natale, și Salată de portocale și ghimbir.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți la fierbere 2 1/2 până la 3 litri de apă. Între timp, dacă este necesar, tăiați tuburile de calmar transversal în inele groase de 1/4 inci; lăsați tentaculele întregi. Clătiți și scurgeți calmarul sau scoicile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Calmar
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Amestecați calmarul sau scoicile în apă clocotită; acoperiți bine și îndepărtați-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Calmar
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3
Lăsați să stea doar până când calmarul se simte ferm atunci când este apăsat, aproximativ 1 minut (nu gătiți prea mult sau calmarul poate deveni cauciucat), sau scoicile sunt abia opace, dar încă cu aspect umed în centru (tăiate la test), aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Calmar
4
Scurgeți, clătiți în apă rece și scurgeți din nou bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
5
Se toarnă fructele de mare într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Tăiați și aruncați coaja și membrana albă din portocale. Pe rând, țineți portocalele peste un castron și tăiați între membrane și fructe pentru a elibera segmente în castron. Strângeți sucul din membrane în vas; aruncați membranele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Se toarnă segmente de portocale și suc într - un filtru de sârmă setat pe o tigaie de 1 până la 1 1/2 litru. Segmente de rezervă. Aduceți sucul la fiert la foc mare și fierbeți, amestecând ocazional, până se reduce la 2 linguri, 2 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Creveți Sotați, Decojiți
8
Scoateți din căldură. Se amestecă uleiul, sucul de lămâie, șalotele, ghimbirul, zahărul și sarea și piperul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Avocado Hass Ușor Piure
Frișcă Suplimentară Groasă
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Suc De Lămâie, Opțional
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
9
Adăugați pansament portocaliu, segmente portocalii, salată, jicama și mentă la calmar; se amestecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
Jicama
3 Bețișoare De Covrig
Calmar
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
10
Adăugați mai multă sare și piper după gust. Împărțiți amestecul uniform între patru farfurii.