Salată De Calamari De Portocale-Ghimbir

Salată De Calamari De Portocale-Ghimbir
Salata de Calamari de portocale-ghimbir necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 4.01 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 223 calorii, 18g de proteine, și 1g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Un amestec de zahăr, bucăți de mărimea mușcăturii și frunze de salată de unt crocant, ulei de salată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 73%. Rețete similare sunt Salată de Avocado și portocale cu pansament portocaliu-ghimbir, Ajunul Crăciunului Calamari / Calamari în Umido per la Vigilia di Natale, și Salată de portocale și ghimbir.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți la fierbere 2 1/2 până la 3 litri de apă. Între timp, dacă este necesar, tăiați tuburile de calmar transversal în inele groase de 1/4 inci; lăsați tentaculele întregi. Clătiți și scurgeți calmarul sau scoicile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Amestecați calmarul sau scoicile în apă clocotită; acoperiți bine și îndepărtați-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Lăsați să stea doar până când calmarul se simte ferm atunci când este apăsat, aproximativ 1 minut (nu gătiți prea mult sau calmarul poate deveni cauciucat), sau scoicile sunt abia opace, dar încă cu aspect umed în centru (tăiate la test), aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
4
Scurgeți, clătiți în apă rece și scurgeți din nou bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Se toarnă fructele de mare într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Tăiați și aruncați coaja și membrana albă din portocale. Pe rând, țineți portocalele peste un castron și tăiați între membrane și fructe pentru a elibera segmente în castron. Strângeți sucul din membrane în vas; aruncați membranele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Se toarnă segmente de portocale și suc într - un filtru de sârmă setat pe o tigaie de 1 până la 1 1/2 litru. Segmente de rezervă. Aduceți sucul la fiert la foc mare și fierbeți, amestecând ocazional, până se reduce la 2 linguri, 2 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane PortocaliiBomboane Portocalii
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Scoateți din căldură. Se amestecă uleiul, sucul de lămâie, șalotele, ghimbirul, zahărul și sarea și piperul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
9
Adăugați pansament portocaliu, segmente portocalii, salată, jicama și mentă la calmar; se amestecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane PortocaliiBomboane Portocalii
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
JicamaJicama
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
10
Adăugați mai multă sare și piper după gust. Împărțiți amestecul uniform între patru farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista