Salată De Calamari De Portocale-Ghimbir

Salata de Calamari de portocale-ghimbir necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 4.01 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 223 calorii, 18g de proteine, și 1g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Un amestec de zahăr, bucăți de mărimea mușcăturii și frunze de salată de unt crocant, ulei de salată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 73%. Rețete similare sunt Salată de Avocado și portocale cu pansament portocaliu-ghimbir, Ajunul Crăciunului Calamari / Calamari în Umido per la Vigilia di Natale, și Salată de portocale și ghimbir.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți la fierbere 2 1/2 până la 3 litri de apă. Între timp, dacă este necesar, tăiați tuburile de calmar transversal în inele groase de 1/4 inci; lăsați tentaculele întregi. Clătiți și scurgeți calmarul sau scoicile.
Amestecați calmarul sau scoicile în apă clocotită; acoperiți bine și îndepărtați-l de pe foc.
Lăsați să stea doar până când calmarul se simte ferm atunci când este apăsat, aproximativ 1 minut (nu gătiți prea mult sau calmarul poate deveni cauciucat), sau scoicile sunt abia opace, dar încă cu aspect umed în centru (tăiate la test), aproximativ 2 minute.
Scurgeți, clătiți în apă rece și scurgeți din nou bine.
Se toarnă fructele de mare într-un castron mare.
Tăiați și aruncați coaja și membrana albă din portocale. Pe rând, țineți portocalele peste un castron și tăiați între membrane și fructe pentru a elibera segmente în castron. Strângeți sucul din membrane în vas; aruncați membranele.
Se toarnă segmente de portocale și suc într - un filtru de sârmă setat pe o tigaie de 1 până la 1 1/2 litru. Segmente de rezervă. Aduceți sucul la fiert la foc mare și fierbeți, amestecând ocazional, până se reduce la 2 linguri, 2 până la 6 minute.
Scoateți din căldură. Se amestecă uleiul, sucul de lămâie, șalotele, ghimbirul, zahărul și sarea și piperul după gust.
Adăugați pansament portocaliu, segmente portocalii, salată, jicama și mentă la calmar; se amestecă ușor.
Adăugați mai multă sare și piper după gust. Împărțiți amestecul uniform între patru farfurii.