Salata de Bulgur și năut condimentată marocan este o vegan garnitură. O porție conține 371 calorii, 13g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 91 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, apă, bulgur și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Supă De Năut Condimentată Marocană, Supă De Năut Condimentată Marocană, și Supă de morcovi de năut condimentată marocan.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mare, amestecând cu un tel; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Combinați apa clocotită și bulgurul într-un castron mare. Acoperiți și lăsați să stea 20 de minute sau până când lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulgur
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați bulgur, morcovi și ingredientele rămase în amestecul de suc și aruncați bine pentru a acoperi. Acoperiți și răciți.