Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de Broccoli de struguri. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 15 și costă 63 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 252 calorii. Mergeți la magazin și ridicați migdale tăiate, struguri, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Broccoli-Salată De Struguri, Salată De Struguri De Broccoli, și Salată De Struguri De Broccoli.
Instrucțiuni
1
Într-un bol mare de salată, combinați broccoli, ceapa, țelina și strugurii. Într-un alt castron, bateți maioneza, zahărul și oțetul; se toarnă peste amestecul de broccoli; aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați până la servire. Se amestecă slănina și migdalele chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneză
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Migdale
Oțet
țelină
Struguri
Ceapă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită