Salată de boabe de grâu, porumb la grătar și spanac

Salată de boabe de grâu, porumb la grătar și spanac
Salata de boabe de grâu, porumb la grătar și spanac este un fără lactate și vegetarian garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 201 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână frunze de spanac, oțet, porumb de urechi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Salată de boabe de grâu, porumb prăjit și spanac, Salată de boabe de grâu, spanac și căpșuni, și Salată de pui la grătar și boabe de grâu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți apa, boabele de grâu și sarea până la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la minim; acoperiți și fierbeți 1 1/4 până la 1 1/2 ore sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De GrâuBoabe De Grâu
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Scurgeți; clătiți cu apă rece pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Se scurge bine.
4
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Puneți porumbul pe grătar la foc mediu-mare. Acoperiți grătarul; gatiti 12-15 minute, rotind frecvent, pana se inmoaie. Se răcește ușor; tăiați porumbul din urechi pentru a măsura aproximativ 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Într-un castron mare, amestecați boabe de grâu, porumb, roșii, spanac și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De GrâuBoabe De Grâu
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Într-o cană de măsurare de 1 cană, amestecați oțetul, coaja de portocală, sucul de portocale, uleiul, mierea, sarea și ardeiul roșu cu un tel de sârmă. Se amestecă în amestecul de boabe de grâu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
GrâuGrâu
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
8
Lăsați să stea 15 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista