Salată de ardei roșu și linte prăjită în stil mediteranean

Salată de ardei roșu și linte prăjită în stil mediteranean
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegană? Salata de ardei roșu prăjit în stil mediteranean și salată de linte ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,3 USD pe porție. O porție conține 480 calorii, 13g de proteine, și 31g de grăsime. 49 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de oțet balsamic, muștar dijon , și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Ușor Prăjită Piper Roșu Dip, roșii prăjite și piper roșu dip, și Baie De Ardei Roșu Prăjită De 5 Minute.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Aruncați jumătățile de ardei roșu cu 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
3
Așezați-le pe o foaie de copt și prăjiți până când ardeii sunt foarte moi și crocanți la margini, aproximativ 20 de minute. Lăsați ardeii să se răcească, apoi tăiați în cuburi de 1/4 inci. Puneți deoparte într-un bol mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
4
Combinați lintea și apa rece într-o cratiță și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți focul la minim, adăugați un vârf de sare și fierbeți, acoperit, până când lintea este doar fragedă la mușcătură, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
5
Se ia de pe foc, se scurge și se răcește.
6
Transferați lintea răcită în vasul de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
7
Amestecați ușor ceapa, țelina, morcovii și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
8
Adăugați 1/2 linguriță de sare de mare și piper proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
9
Combinați muștarul Dijon, șalotele tocate, 1/2 linguriță sare de mare, suc de lămâie, oțet de vin alb și oțet balsamic într-un blender. Se amestecă la înălțime timp de 10 secunde. Adăugați treptat ulei de măsline și amestecați din nou până când pansamentul este complet emulsionat și neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin AlbOțet De Vin Alb
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Se toarnă 1/2 cană pansament peste linte și se amestecă ușor cu o lingură de lemn. Gustați salata și adăugați pansamentul rămas, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate84
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista