Salată de ardei la grătar cu coacăze, capere și Feta

Salata de ardei la grătar cu coacăze, capere și Feta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 262 calorii. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ardei gras, ardei gras, coacăze și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Încercați Salată de Broccoli cu Feta, ulei de măsline-migdale prăjite și coacăze, Linte roșie picantă cu capere și coacăze, și Dinner Party Series-Partea 1: Salată de varză toscană cu portocale, coacăze și Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aprindeți un grătar cu cărbune. Grătiți ardeii la foc mare, întorcându-se, până se carbonizează peste tot.
Se transferă pe o farfurie mare și se lasă să stea până se răcește suficient pentru a se manipula. Curățați ardeii și aruncați cojile carbonizate, semințele și tulpinile. Pătrundeți ardeii pe lungime și aranjați-i pe un platou.
Într-o tigaie mică, încălziți 2 linguri de ulei de măsline.
Adăugați usturoiul și nucile de pin și gătiți la foc moderat până devin aurii, aproximativ 4 minute. Se amestecă coacăzele și caperele.
Se ia de pe foc și se amestecă restul de 1/4 cană de ulei de măsline.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Bateți oțetul și amestecați pătrunjelul și feta; condimentează cu sare și piper.
Se toarnă pansamentul peste ardei și se servește.