Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de andive și pere asiatice. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă 60 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 150 de calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână nuci, piper cayenne, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sufle de brânză Cabrales cu salată de andive și pere asiatice, Salată de andive și pere, și Salată De Andive, Miere Și Pere pentru rețete similare.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Vinurile Botanica Mary Delany Chenin Blanc cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.