Salată de andive și Frisee cu portocale
Nevoie de un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian hor d ' oeuvre? Salata de andive și Frisee cu portocale ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție conține 216 calorii, 3G de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 1,77 USD pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită miere, sare și piper, salată frisee și alune. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 93%, care este excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată Frisoane Cu Portocale Și Fistic, Salată de frize și andive cu vinetă de măsline, și Salată De Andive Și Frisee Cu Vinetă De Trufe.
Instrucțiuni
Bateți oțetul balsamic, șalotele și mierea într-un castron mediu pentru a le amesteca. Treceți treptat în ulei. Condimentați vinaigreta, după gust, cu sare și piper.
Aruncați andivele și frisee-ul într-un castron mare, cu suficientă vinetă pentru a acoperi. Condimentează salata, după gust, cu sare și piper. Puneți salata pe farfurii. Înconjoară cu segmentele portocalii.
Stropiți orice vinetă rămasă în jurul salatelor și serviți imediat.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Colecția Taittinger Taittinger de Sebastiao Salgado cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 320 de dolari pe sticlă.
![Colecția Taittinger Taittinger de Sebastiao Salgado]()
Colecția Taittinger Taittinger de Sebastiao Salgado
Arome florale frumos intense, cu urme de caprifoi, stafide generoase, fructe calde, cu miere și prune verzi. Aromele proaspete, onctuoase și suple ajută la echilibrul vinului șibogăție.Fabricat din struguri selectați Chardonnay și Pinot Noir crescuți în cele mai fine microclimate din Champagne. Chardonnay este recoltat de la Grand Cru din C. C. Crante des Blancs, iar Pinot Noir provine de la Grand Crus din Montagne de Reims și de la marginea Vall.După recoltare, strugurii sunt presați imediat în casele de presă din podgorii. Prima presare este doar sucul folosit pentru acest vin. Amestecarea se face după fermentarea primară, cuvul final completează fermentația secundară în sticlă în pivnițele reci ale Taittinger.Despre Sebasti Circulo Salgadosebasti Circulo Salgado s-a născut în 1944 în Aimor Circulo, Brazilia. Crescând într-o familie de opt copii la ferma părinților săi, a devenit fascinat de lumea naturală din jurul său, de la plimbări în pădure, privind de pe vârfurile dealurilor și ascultând trenurilecare transportau mineralele locale. După ce a studiat economia la școală, Sebasti Circo a decis să-și schimbe cariera și să devină fotograf, concentrându-se pe dragostea Sa pentru natură. Fotografiile lui sebasti Circulo Salgado exprimă tragedii umane și de mediu, iar yethe reușește întotdeauna să găsească o frumusețe extraordinară, oferind astfel o licărire de speranță. Lucrarea sa se concentrează pe biodiversitatea planetei, evidențiind ceea ce nu a fost transformat de ființele umane. Fotografia aleasă pentru colecția Taittinger este o declarație a ceea ce este cel mai universal și original: viață, simplă și pașnică.