Salată De Andive Cu Sos Cremos De Nuci De Pin Și Parmezan Ras

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de andive cu sos cremos de nuci de pin și parmezan ras. O porție conține 339 calorii, 12g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $1.63 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, piper, frunze de andive și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Salată de dovlecei ras cu nuci de pin parmezan, Salată De Dovlecei Ras Cu Parmezan Și Nuci De Pin, și Salată de mazăre andive și Snap cu sos de parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru dressing: într-un blender, pur și simplu pinul, sucul de lămâie, mierea, 1 1/2 lingurițe de sare și piperul roșu zdrobit. Cu mașina în funcțiune, stropiți încet uleiul de măsline puțin câte puțin; pansamentul trebuie să aibă o consistență groasă, asemănătoare maionezei.
Transferați pansamentul într-un castron și amestecați în 2 linguri de apă. Gustați și condimentați cu sare suplimentară, dacă este necesar. (Pansamentul poate fi făcut cu 2 zile înainte și păstrat acoperit și refrigerat.) Pentru servire: într-un castron mare, aruncați ușor andivele, radicchio și rucola cu 1/4 cană de pansament și jumătate din Parmigiano-Reggiano.Împărțiți între farfurii de servire și acoperiți cu restul de Parmigiano-Reggiano și nucile de pin.
Stropiți cu vinaigreta rămasă și serviți.Încercați aceste rețete de salate pe Food Republic:salată de mere și țelină cu Rețetă de alune prăjite
Rețetă Feta Murată Cu Măsline Cerignola Și Căpșuni
Salată De Ridichi Și Citrice Cu Rețetă De Șalotă Confiată